La pàgina en blanc

Escriure et farà feliç

Qui podria pensar que un programa sobre escriptura creativa seria un èxit de públic? Això és el que va ser La Pàgina En Blanc durant els 48 capítols que es van emetre a Fibracat TV fins a la desaparició de la cadena.

El programa, presentat per Carla Gràcia, escriptora, professora i sòcia de The Folks Films, es va convertir en el segon programa més vist de la cadena amb 100.000 espectadors setmanals. La pàgina web del programa a fibracattv.cat, va arribar als 25.000 visitants únics.

El Programa

La Pàgina en Blanc és un programa d’edutainment presentat per l’escriptora i doctora en escriptura creativa Carla Gracia Mercadé.

En cada programa, amb un to càlid i proper, la Carla divulga el fet d’escriure, proposa exercicis i reflexiona sobre el món de les lletres, amb consells que serviran als escriptors i als que no ho són.

La Pàgina en Blanc és també un espai de trobada on parlar de tot el que té a veure amb el món de les lletres, amb una mirada àmplia i allunyada d’elitisme. Pel programa han passat escriptors, editors, agents, il·lustradors, youtubers, llibreters…

La Pàgina en Blanc proposa que tothom pot aprendre escriure i que, sigui o no el teu ofici, si escrius, seràs més feliç.

Producció: The Folks Films

Mitjà: FIBRACAT TV

Canals de difusió principals: TV lineal i TV a internet

Canals de difusió secundaris: xarxes socials de Fibracat TV i de Carla Gracia

Durada: 48 capítols de 25’

Gènere: edutainment

Data d’estrena: 28/09/2021