Observatori Dona Empresa i Economia

L’Observatori Dona, Empresa i Economia (ODEE), de la Cambra de Comerç de Barcelona, és un think tank dedicat a promoure la igualtat de gènere en l’àmbit professional i empresarial mitjançant estudis i formacions.

La nostra col·laboració amb l’ODEE va més enllà d’un simple projecte puntual i s’estructura com una producció audiovisual regular, amb una periodicitat mensual.

A The Folks Films, ens encarreguem de crear tot tipus de contingut audiovisual per a l’ODEE, incloent campanyes de comunicació, after movies, content marketing, entrevistes i infografies per als seus estudis.

A més, també assumim la responsabilitat de la redacció i el disseny de la seva newsletter, i els oferim una consultoria estratègica, que inclou la creació de plans de contingut mensuals i el seguiment del seu rendiment a les xarxes socials.

Algun dels projectes destacats que hem a fet per a l’ODEE inclouen: la creació dels seus perfils de Linkedin i Instagram, als quals dotem de contingut de vídeo.

La campanya “La igualtat és urgent”, amb ocasió del 8M del 2023, que va generar gairebé 14.000 impressions a través d’Instagram, Twitter, Linkedin i l’enviament d’una newsletter.

Per a la difusió de l’estudi Plans d’Igualtat al Sector TIC, vam utilitzar l’humor per plantejar com sovint el masclisme passa inadvertit.

Com una manera de teixir xarxa i posar en valor la feina de professionals i empreses que fan avançar la causa de la igualtat de gènere, produïm les sèries Referents ODEE i Bones Pràctiques ODEE.

Realitzem after movies dels actes més destacats:

Client: Observatori Dona Empresa i Economia de la Cambra de Comerç

Canals de difusió: Youtube, Twitter, Instagram, Facebook, Newsletter

Serveis: consultoria, agència, producció audiovisual, copywriting, disseny gràfic